Workshop Vrouwenkracht

Ontvang de verborgen schatten uit jouw vrouwenlijn

Workshop Vrouwenkracht

Ontvang de verborgen schatten uit jouw vrouwenlijn

De Workshop

We reizen af naar de wereld van onze voorouders. Duiken in de geschiedenis van onze vrouwenlijn en lopen zo de weg die onze moeders, grootmoeders en al die andere vrouwen voor ons gelopen hebben. Het zijn deze vrouwen die de paden uitgestippeld hebben, al op verkenningstocht zijn geweest en alles hebben beleefd en voorgeleefd in hun zoektocht van het leven. Op al hun reizen hebben zij voor ons hun kennis en wijsheid achter gelaten als verborgen schatten. Aan ons de taak deze schatten weer te verzamelen en ons toe te eigenen.

Op deze dag willen wij, Daniëlle en Yvette, samen met jou werken rondom de 7 moeders in jouw vrouwenlijn.

Door je opnieuw te verbinden met je moeder, oma, overgrootoma en de vrouwen daarvoor, kom je weer meer in je vrouwelijke kracht te staan. Ervaar je de steun van deze vrouwen die je voor zijn gegaan en ontdek je de talenten die zij hebben doorgegeven van generatie op generatie op jou.

Hoe ziet deze dag eruit:

In de ochtend wordt er een veilige bedding gecreëerd waarin we elkaar zullen ontmoeten in een cirkel om ons via meditatie, muziek en delen te verbinden met de 7 moeders die ons voorgingen en met elkaar.

In de middag gaan we via een opstelling voor iedere vrouw onderzoeken welke verborgen schatten er overhandigd mogen worden vanuit de 7 moeders die jou voorgingen.

Deze dag is geheel verzorgd inclusief koffie/thee/water en kleine versnaperingen. En een heerlijke vegetarische lunch met veelal biologische en lokale producten.
En dit alles in een prachtige omgeving.

Datum, Tarief & Aanmelden

Wanneer: zaterdag 30 juli
Tijd: 10.00u -17.00u
Kosten: €135,- inclusief vegetarische lunch
Locatie: Landgoed Bleijendijk, Vught

Aanmelden via: info@praktijkinnerpeace.nl

De Workshop

We reizen af naar de wereld van onze voorouders. Duiken in de geschiedenis van onze vrouwenlijn en lopen zo de weg die onze moeders, grootmoeders en al die andere vrouwen voor ons gelopen hebben. Het zijn deze vrouwen die de paden uitgestippeld hebben, al op verkenningstocht zijn geweest en alles hebben beleefd en voorgeleefd in hun zoektocht van het leven. Op al hun reizen hebben zij voor ons hun kennis en wijsheid achter gelaten als verborgen schatten. Aan ons de taak deze schatten weer te verzamelen en ons toe te eigenen.

Op deze dag willen wij, Daniëlle en Yvette, samen met jou werken rondom de 7 moeders in jouw vrouwenlijn.

Door je opnieuw te verbinden met je moeder, oma, overgrootoma en de vrouwen daarvoor, kom je weer meer in je vrouwelijke kracht te staan. Ervaar je de steun van deze vrouwen die je voor zijn gegaan en ontdek je de talenten die zij hebben doorgegeven van generatie op generatie op jou.

Hoe ziet deze dag eruit:

In de ochtend wordt er een veilige bedding gecreëerd waarin we elkaar zullen ontmoeten in een cirkel om ons via meditatie, muziek en delen te verbinden met de 7 moeders die ons voorgingen en met elkaar.

In de middag gaan we via een opstelling voor iedere vrouw onderzoeken welke verborgen schatten er overhandigd mogen worden vanuit de 7 moeders die jou voorgingen.

Deze dag is geheel verzorgd inclusief koffie/thee/water en kleine versnaperingen. En een heerlijke vegetarische lunch met veelal biologische en lokale producten.
En dit alles in een prachtige omgeving.

Datum, Tarief & Aanmelden

Wanneer: zaterdag 30 juli
Tijd: 10.00u -17.00u
Kosten: €135,- inclusief vegetarische lunch
Locatie: Landgoed Bleijendijk, Vught

Aanmelden via: info@praktijkinnerpeace.nl

Contact

Contact

+31643759398
info@yvettetijmes.nl

Adres

Bijenkorf 17
6533 RS Nijmegen

Beroeps
vereniging

Collectief Alternatief Therapeuten
Nr: 76822022-03-03

Overig

IBAN
KVK 85898732